BURSA / GÜRSU - Zafer Ortaokulu

Nis

Okulumuzda; Müdür Yardımcımız Merve ORAL, Türkçe Öğretmenlerimiz Tuğba YILMAZ ve Doğukan ALTIPARMAK'ın katkılarıyla hazırlanan 'Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri' adlı program düzenlendi.

Dr. Alper Aytaç'ın konuşmacı olduğu programa LGS'ye girmeye hazırlanan öğrencilerimiz katıldı.

Hızlı ve etkili okumaya dair farkındalığın kazanıldığı etkinlikten öğrencilerimiz mutlulukla ayrıldı.

Emeği geçen kişilere teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkumuza katkı sağlayan tüm ögretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

İyi seçilmiş kitapları okumak geçmiş yüzyılların seçkin zekalarıyla önceden düzenlenmiş bir konuşmaya katılmak gibidir. (Descartes) Kütüphane haftası dolayısıyla tüm okul aynı ders saatinde kitap okuduk. Kitapseverlerin 60. Kütüphane Haftası kutlu olsun.

Mrt

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen kurtuluş mücadelesine olan minnetimizi göstermek üzere, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde ulusal olarak yürütülen ‘Atatürk’e Vefa Valizi’ projesinin sergi açılışı çok anlamlı gün olan 18 Mart Çanakkale Zafer’inin değerini ve anlamını göstermek adına çok büyük bir coşkuyla gerçekleşti!

Sergiye katılan Milli Eğitim Bakanı Sn. Yusuf TEKİN , ATO Başkanı Sn. Gürsel BARAN ve tüm değerli konuklarımızla birlikte, milli değerlerimize olan vefamızı sergilemekten gurur duyduk. 81 ilin davet edildiği sergiye, 1000 öğretmen ve 20 bin öğrenci katıldı. Bursa İli Gürsu ilçesi adına, Gürsu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Zafer Ortaokulu temsil etmiş ve sergilenen eserleri incelemek üzere katılım sağladılar.

Sergide yer alan eserlerle öğrencilerimizin milli değerlere olan vefası bir kez daha gözler önüne serildi. Projeye emek veren tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz!

Mrt

Nevruz Bayramını kutladık .Emeği geçen öğretmenlerimiz Doğanay Kurtul, Ferda Oğuzhan ,Gonca Bağçeci, Kevser Temel, Musa Sönmez, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Yıldönümü ve Şehitlerimizi Anma Haftası" sebebiyle okulumuz ögretmen ve öğrencilerinin katılımı ile program gerçekleştirdik.Emeği geçen Nevin Yılmaz,Saadet Parça,Alparslan Düzbağ,,Özgür Bolat,Şeyma Yıldırım öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy'u Anma Gününde Zafer Ortaokulu muhteşem bir programa daha imza attı.Emeği geçen öğretmenlerimiz Tuğba Yılmaz ,Meltem Çelik ,Doğukan Altıparmak Özgür Güner,Alparslan Düzbağ,,Emrullah Et ve öğrencilerimizi kutluyoruz .

Mrt

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteğinde BEBKA koordinasyonunda Gürsu Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde gerçekleşen “Dijital Oyun Tasarım Yarışması” kapsamında okulumuzda “Oyunla Farkındalık Atölyesi” düzenlendi. Yarışma ile 13-18 yaş öğrencilerin beceri odaklı genç girşimcilik fırsatları ile tanışması, inovatif fikirlerin üretilmesi amaçlanmıştır.

Mrt

Spora ilgi duyan ve bu alanda yeteneği olan öğrencilerimizi hem okulu görmeleri hem de sorularına cevap bulmaları amacıyla BTSO Celal Sönmez Spor Lisesine gezi düzenlendi.

Mrt

İlçemizde düzenlenen Zeka Oyunları Turnuvasında finale kalan ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Mustafa Kemal ATATÜRK'ün "İstikbal Göklerdedir". sözünden yola çıkarak, Bilim haftası kapsamında öğrencilerimizin bilimsel gelişmeleri yerinde inceleyebilmesi takip edebilmesi ve merak duygularını uyandırabilmek adına şehrimizde yer alan Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezine gezi düzenledik.

Mrt

Yıldız Kızlar Voleybol Takımımız ilçe birincisi oldu .Öğretmenimiz Vasıf Şahin ve öğrencilerimizi tebrik ederiz

Mrt

Codeweek 2023 yılı  “Cumhuriyetimizin 100. Yılı”   teması kapsamında yaptığımız kodlama etkinlikleri sonucu mükemmellik sertifikamızı aldık.

Bu çalışmaya katkısı olan Bilişim Öğretmenimiz Müzeyyen Eken Düzbağ ile öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

7F sınıfı öğrencilerimizden Ribat Mevlütoğlu güreş dalında Türkiye 2. si olmuştur. Öğrencimizi ve Osman hocamızı tebrik ederiz.

Mrt

7C sınıfından Dilara Humar Türkiye Kyokushin Karate Şampiyonasında ikinci oldu. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.