Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Tören Alanında yapılan kutlamalar; öğrencilerimiz. öğretmenlerimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla yapıldı. 99. yılında Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yürekten kutluyoruz.

Ekm

Okulumuza uzun emekler sonucunda sıfırdan inşa edilen, donatılan ve yeni kitaplarla taçlandırılan "HACI ARİF BALCI KÜTÜPHANESİ"nin açılışını hayırseverlerimizle beraber yaptık. Kütüphanemizde büyük emekleri olan kıymetli hayırsever ailemize teşekkür ederiz. Vefat eden Hacı Arif BALCI kardeşimize Allah Rahmet Eylesin.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası programını hazırlayan Hicran YİĞİT, Zeynep TATAR HATİPOĞLU ve Musa SÖNMEZ'e teşekkür ederiz.

Haz

Zeka Oyunları Süper Ligi şampiyonu Zafer Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve okul idaresi yemekte bir araya geldi.

Haz

Dünyada iz bırakmış, başarıya ulaşmış insanların şüphesiz ki, en önemli özellikleri arasında 'kararlı ve azimli' bir tutuma sahip olmaları yer alıyor.  İşte Zafer Ortaokulu da kararlı ve ısrarlı çalışmanın sonucunda Zeka Oyunları Süper Liginde 49 puanla Şampiyon oldu.

Mustafa Kemal Atatürk, "Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiç bir zaman umudumu yitirmedim." diyor. Hayatta ne zaman bir engelle karşılaşsak bu sözü anımsarız ve bizlere güç verir. Gerçekten her zorluğu fırsata çevirebilme ihtimalimiz vardır, yeter ki üzerinde yeterince düşünebilelim ve sorunlarla ilgili farklı stratejiler geliştirebilelim. Başarı yolculuğunda ne kadar çok engelle karşılaşırsak, yolculuk sonundaki zafer sevinci de bir o kadar yüksek olacaktır. Bu şampiyonluk da bu yönüyle bizim için öğrenciler için çok kıymetli. Nice güzel başarılarda buluşmak dileğiyle...

Zeka oyunları dersine giren Matematik Öğretmenimiz Emrullah YİĞİT ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ferda OĞUZHAN'a, okulumuza ve öğrencilerimize kazandırdıkları şampiyonluktan dolayı teşekkür ederiz.

TEBRİKLER ÇOCUKLAR, TEBRİKLER ÖĞRETMENLERİM.     Zaferler hep sizinle beraber olsun.

Haz

Serbest Güreş takımımız Bursa 2.si oldu. Beden eğitimi öğretmeni Osman IŞIK ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Nice başarılar sizinle olsun.

Haz

Matematik öğretmeni Emrullah YİĞİT ve Beden Eğitimi öğretmeni Ferda OĞUZHAN'ın danışmanlığında yarışlara hazırlanan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Haz

Dünya çevre günü etkinlikleri kapsamında gönüllü öğrencilerimizle farkındalık oluşturmak için toplum hizmeti yaptık. Etkinlik kapsamında okulumuzun bahçesi ve çevresinde temizlik çalışması yaptık. Etkinliğe katılan öğrencilerimizi çevre konusundaki duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz bünyesinde bulunan anasınıfımızın Kelebekler Sınıfı öğrencileri ve öğretemnleri bahçemizde bahar pikniği yaptı. Kelebekler sınıfına ve öğretmenimiz Bahar BULUT hocamıza teşekkür ederiz.

Haz

Katkı sağlayan öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve çalışanlarımızı tebrik ederiz. Zeka oyunu hediye eden Gürsu Belediyesi'ne teşekkür ederiz.

Haz

İlçemizde düzenlenen yıldızlar bilek güreşi kategorisinde okulumuz büyük başarı elde etmiştir. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ferda OĞUZHAN'ı tebrik ediyoruz.

Haz

Bursa BTSO Celal Sönmez Spor Lisesine 45 öğrenciyle tanıtım amaçlı gezi düzenlendi. Geziyi organize eden Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Vasıf ŞAHİN ve Ferda OĞUZHAN'a teşekkür ederiz.

May

Zafer Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerince hazırlanan, TUBİTAK tarafından öğrencilerin bilimsel araştırma kültürünü ve bilimsel yaklaşım becerilerini yaparak ve yaşayarak kazanması amaç edilen "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" açılışı gerçekleşti.

May

eTwinning kapsamında yürütülen  "TwinTV" projesi öğretmen ve öğrencileri İlçe Şube Müdürlerimiz Yalçın Çay ve Veysel Çalık'a proje tanıtımı yaptılar. Türkiye, İtalya ve Portekiz'den 13 öğretmen ve 130 öğrenci ile yürütülen projede öğrencilerin yayıncılık, reklamcılık vb faaliyetleri deneyimleyerek tecrübe kazanmaları amaçlanıyor. Bu amaçla hazırlanan öğrenci TV kanalında tekerlemeler ile diksiyon çalışmaları, fotoğrafçılık becerisi kazandırma çalışmaları, reklam, haber, dizi, yarışma programı çekimleri yapılmış olup projede son aşamaya gelinmiştir. Emekleri için öğrencilerimize teşekkür eder, kalite etiketi başvurusunda tüm öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Nis

Okulumuzda yapılan son Türkiye Geneli Kazanım Değerlendirme sınavında dereceye giren öğrencilerimize okul müdürümüz başarı belgelerini vererek gelecek sınavlarda daha başarılı olmaları için teşvikde bulundu. Öğrencilerimizi en kalbi duygularla tebrik ediyoruz.