Mrt

Codeweek 2023 yılı  “Cumhuriyetimizin 100. Yılı”   teması kapsamında yaptığımız kodlama etkinlikleri sonucu mükemmellik sertifikamızı aldık.

Bu çalışmaya katkısı olan Bilişim Öğretmenimiz Müzeyyen Eken Düzbağ ile öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

7F sınıfı öğrencilerimizden Ribat Mevlütoğlu güreş dalında Türkiye 2. si olmuştur. Öğrencimizi ve Osman hocamızı tebrik ederiz.

Mrt

7C sınıfından Dilara Humar Türkiye Kyokushin Karate Şampiyonasında ikinci oldu. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

2024 LGS'ye girecek olan 8. Sınıf öğrencilerimizle lise okul tanıtımı kapsamında Bursa Anadolu Lisesi, Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi, Ahmet Vefik Paşa Anadolu Lisesi ve 6 Nisan Anadolu Lisesine gezi düzenledik. Öğrencilerimiz okulların bölümlerini gezerek bilgi sahibi oldu ve sınav için motivasyon topladı. Lise gezimizde bizlere yardımcı olan okul öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Şbt

7/E Sınıfı öğrencimiz Rinat Mevlütoğlu güreş dalında okullarası bölge 1. si oldu ve şimdi Türkiye turnuvasına gidek. Öğrencimizi Osman hocamızı tebrik ederiz.

Haydi Çocuklar Proje zamanı

Zafer Ortaokulu olarka bizde bu yarıştayız.

Şbt

Okulumuzda İlçe Sağlık Müdürlüğümüz personellerinin katılımıyla öğrencilerimize diyabet eğitimi verildi.

Ara

Türkiye diyanet vakfının düzenlediği etkinlik kapsamında okulumuz öğrencileri Din kültürü öğretmenimiz Zeynep TATAR HATİPOĞLU rehberliğinde Hisar Yolu etkinliğine katılmıştır

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Ekm

Okulumuz, bir “Atatürk’e Vefa Valizi” okuludur.

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen kurtuluş mücadelesine olan minnetimizi göstermek üzere, Türk Milli Eğitim kanun, yasa, yönetmelik ve eğitim programlarında yer alan Atatürk ile ilgili etkinliklerle 3-17 yaş arası öğrenciler arasında birlik ve beraberliği sağlamak ve farkındalık yaratmak amacıyla uyguladığımız bu projede; öğrencilerimiz ile birlikte ortaya çıkarttığımız eserlerde “Atatürk ve Atatürk sevgisi” konusunu ön plana çıkararak; 3-17 yaş arası öğrencilerin Atatürk İlke ve İnkılapları ile milli ve manevi değerlerine bağlı, öğrencilerin gelişim düzeylerine uygun ve güzel sanatlara ilgi duymalarını sağlayan sosyal, kültürel ve sanatsal becerilerle donatılmasını sağlamaktayız.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazırladığı muhteşem göseriler ile çoşku ile kutlandı.

Ekm

Okulumuz 7 ve 8. Sınıflar arasında Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel düzenlenen Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası tamamlandı.

Haz

EK-1 ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTEREN BEYANNAME doldurularak aşağıdaki ekler ile beraber okulumuz müdürlüğüne 16 Haziran 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

EKLER:

1) Yetkili kişi, kurum veya kuruluşlardan alınan geçen yıla ait gelir durumunu gösteren belge.

2) Aile üyelerinin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları beyanı.

3) Velinin ve varsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne ve babası ile ilgili tedavi yardımı beyannamesi, varsa bakmakla yükümlü olduğu diğer şahıslarla ilgili mahkeme kararı örneği.

4) Velinin yararlanacağı kontenjanla ilgili belge.